Dostava

Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti, potem ko prejmemo vaše naročilo. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili.

Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Strošek dostave se prišteje strošku naročila, kar je zavedeno tudi v košarici in na računu.

Cena pošiljanja je enaka ne glede na izbiro plačila.

Velja za artikle na zalogi: pri izbiri dostave z dostavno službo in plačila po povzetju bomo vsa naročila, opravljena na delovni dan do 14. ure, odpremili s pogodbenim partnerjem Pošta Slovenije drugi dan ali najpozneje naslednji dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 3-7 delovnih dneh, običajno pa že drugi delovni dan.

Naročeno blago dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenija – paketna dostava. Blago bo praviloma dostavljeno v dopoldanskem času, do 14. ure. Če na naslovu ni nikogar ki bi pošiljko sprejel, vas bo čakalo sporočilo, da lahko paket dvignete na lokalni poslovalnici Pošte Slovenije. Dostava se izvaja samo na področju Republike Slovenije.
Obratovanje spletne trgovine je omejeno na 24 ur na dan, vse dni v letu.

Telefonskih naročil ne sprejemamo. Naročila so možna od 24 ur na dan preko spletne strani.
Vsa naročila oddana do 12 ure bodo, če so izdelki na zalogi, dostavljena v roku 3-7 delovnih dni. V vsakem primeru pa ob/po naročilu prejmete predviden datum dobave. Naročila ki so bila oddana po 12. uri se obravnavajo naslednji delovni dan.

Veljavni cenik dostave (vse cene vsebujejo zakonsko določen 22% DDV):
Paket do 2 kg:
5,49 EUR
Paket nad 2 kg do 5 kg:
6,68 EUR
Paket nad 5 kg do 10 kg:
8,06 EUR
Paket nad 10 kg do 15 kg:
9,44 EUR
Paket nad 15 kg do 20 kg:
10,72 EUR
Paket nad 20 kg do 25 kg:
12,35 EUR
Paket nad 25 kg do 30 kg:
14,08 EUR
Paket nad 30 kg do 40 kg:
16,35 EUR
Paket nad 40 kg do 50 kg:
19,08 EUR